Trenuri de aterizare si sisteme hidraulice

Aerostar este singurul fabricant de hidraulica de aviatie din Romania pentru toate tipurile de aparate de zbor fabricate in tara, lucrand sub licenta sau in regim de dezvoltare proprie a acestor echipamente.

In domeniul trenurilor de aterizare si sistemelor hidraulice, Aerostar face parte din lantul de furnizori al SAFRAN Landing Systems, fiind furnizor de produse complete inclusiv asamblari mecanice si hidraulice complete si testare.

Compania are capabilitati avansate pentru prelucrari mecanice pe masini CNC cu 3-4-5 axe pentru piese din aliaje de aluminiu, otel, otel inox, bronz, titan.

Printre principalele programe se afla trenul de aterizare pentru TBM 700/850, verini pentru Airbus 320 si pentru Airbus 330, kituri de piese pentru A320, SuperPuma, F7X; kituri SWP pentru Boeing 787, Airbus 330/340, Airbus 350; de asemenea, o gama de verini pentru programul Dassault F7X.

Centrul de Procese Speciale din Aerostar realizeaza o gama diversa de acoperiri de suprafata, vopsiri, tratamente termice, ecruisare, sudura, precum si inspectii si controale nedistructive.

Aerostar detine acreditarea NADCAP pentru un domeniu extins de procese speciale, precum si autorizari si calificari din partea clientilor.

Livrarile Aerostar sunt in conformitate cu cerintele aplicabile din regulamentul REACH privind inregistrarea, evaluarea si restrictionarea substantelor chimice.


Contact:

Serban IOSIPESCU (serban.iosipescu@aerostar.ro)
Director Divizia Produse Aeronautice