Misiunea S.C. Aerostar S.A. Bacau

Misiunea initiala, stabilita in anul 1953, la infiintarea Intreprinderii Economice "Uzina de Reparatii Avioane", precursoarea AEROSTAR S.A., este:

Art.1 - In scopul asigurarii, repararii, fabricarii pieselor de schimb, agregatelor avioanelor si motoarelor de avion, producerii aparatelor de bord, precum si fabricarii sculelor speciale de aviatie, necesare Fortelor Armate ale R.P.R., se infiinteaza pe data de 1 Ianuarie 1953, sub indrumarea si controlul Ministerului Fortelor Armate, Intreprinderea Economica "Uzina de Reparatii Avioane" cu sediul in comuna Vasile Roaita, raionul Bacau.

Art.2 - Intreprinderea prevazuta la Art.1. se organizeaza ca intreprindere economica de gradul I si se va conduce dupa principiile gospodaririi chibzuite, numindu-se imediat personalul de conducere.

Misiunea stabilita initial este in continuare de actualitate dar, in noile conditii generate de aderarea Romaniei la NATO si UE, aceasta necesita adaptari si completari pentru a asigura nevoile de dezvoltare a afacerilor pentru AEROSTAR S.A.

Misiunea noastra, prezenta, are in vedere trei linii de afaceri, toate din domeniul aeronautica si aparare: