Electronica, Productie si Integrari de Sisteme electronice, comunicatii si IFF pe platforme terestre, navale si aeropurtate

S.C. AEROSTAR S.A. a realizat productia si integrarea de sisteme electronice, de comunicatii si identificare amic-inamic (IFF) pentru platforme aeriene, terestre si navale. Echipamentele IFF folosite sunt interogatoare, transpondere, antene, transportatoare de chei, criptocomputere si panouri de comanda control. S-au executat integrari compatibile MK XII A (Mod 1, Mod 2, Mod 3/A, Mod C, Mod 4, Mod S - pentru platforme aeriene, cu rezerve de extindere la Mod 5).

S-a realizat proiectarea, calificarea si productia de panouri de comanda control IFF, precum si integrarea sistemelor IFF pe diferite platforme terestre, aeriene si navale (fregate, distrugatoare).

De asemenea, s-au realizat platforme IFF autonome, cu interogator de sol pentru distanta mare de actiune, avand capabilitate de functionare simultana cu mai multe radare din aceeasi locatie sau functionare autonoma.

Compania a realizat continuu intretinere si reparatii pentru echipamente electronice generale si avionica din structura produselor aflate in exploatare, integrare sisteme de comunicatii, precum si productie de subansambluri electronice pentru echipamente aeropurtate si de sol, cu sau fara software incorporat (panouri de comanda, sisteme de rotire antena, sasie cablate interogator, surse de alimentare) si interfete specifice.

       
       

Aerostar are capabilitati si expertiza in domeniul repararii si modernizarii statiilor de radiolocatie de sol, de mica si mare distanta de descoperire, aflate in exploatare la aceasta data.


Contact:

Ovidiu BUHAI (ovidiu.buhai@aerostar.ro)
Director, Divizia Sisteme de Aparare