AEROSTAR, UN POL DE DEZVOLTARE DURABILA

Pentru AEROSTAR, dezvoltarea are la baza atat obiective economice, cat si obiective sociale si de mediu. AEROSTAR adera in mod ferm, constant si transparent la obiectivele de crestere si dezvoltare, creand resurse si valoare - impartasite pentru a imbunatati viata si a asigura un viitor durabil si sustenabil.

Obiectivele AEROSTAR tintesc dezvoltarea in mod responsabil, pe piata din domeniul aeronautic si al apararii, conform Misiunii si strategiei companiei.

Liniile de afaceri ale societatii, contribuie sinergic la realizarea obiectivelor de crestere respectand normele cele mai inalte de conduita si integritate in afaceri.

Industria de aviatie, parte a transportului aerian, contribuie la echilibru, la dezvoltarea sociala - reducand saracia, contribuie la dezvoltarea si cresterea economica. Sector major, care sustine economia globala si conectivitatea intre oameni si locuri, aviatia a aderat la obiectivele larg recunoscute de dezvoltare durabila si sustenabila in mod responsabil fata de generatiile viitoare.

Abordarea legata de tehnologiile inovatoare, procesele de transformare digitala, cat si de securitate cibernetica, seteaza coordonatele de crestere pentru AEROSTAR. Programele de investitii si dezvoltare ale companiei sunt aliniate la cele mai avansate practici din domeniu si vizeaza dezvoltarea sistemelor de productie si management, cat si dezvoltarea organizationala in pas cu progresul tehnologic la nivel international.

In concordanta cu noile tendinte, AEROSTAR a facut progrese majore in transformarea digitala a proceselor sale de afaceri.

Afacerile AEROSTAR, pun in centrul atentiei cresterea performantei prin imbunatatirea continua si dezvoltarea profesionala a angajatilor in spiritul integritatii, inovatiei si initiativei. Cresterea competitivitatii si a productivitatii sunt coordonatele prin care se dezvolta la angajati cultura modelului de succes din economia productiva. AEROSTAR se concentreaza asupra indeplinirii cerintelor si asteptarilor clientilor sai, actionand pentru imbunatatirea continua la toate nivelele.

Sub deviza companiei "PERFORMANTA prin PROFESIONALISM" se incadreaza toate actiunile si masurile pentru asigurarea sustenabilitatii afacerilor pe termen lung.

AEROSTAR creaza VALOARE, este COMPETITIVA si actioneaza sa obtina SUCCESUL pe termen lung.