Fabricatie Aerostructuri, Componente, Ansambluri

In domeniul aviatiei civile AEROSTAR este furnizor de aerostructuri, componente si ansambluri pentru industria globala de aviatie in regim de subcontractant autorizat EASA Part-21 subpartea G si/sau sub autorizarea contractantului principal.

Compania este subcontractor in programe majore avand drept clienti finali: AIRBUS, GKN Aerospace, Premium AEROTEC, Dassault, Gulfstream, Boeing, Bombardier, s.a.

AEROSTAR are capabilitati de prelucrare piese mecanice in 3, 4 si 5 axe cu dimensiuni pana la 3m, precum si capabilitati de formare piese de tabla prin presare, indoire, roluire si tragere.

Centrul de Procese Speciale din Aerostar realizeaza o gama diversa de acoperiri de suprafata , vopsiri, tratamente termice, ecruisare, sudura, precum si inspectii si controale nedistructive.

Aerostar detine acreditarea NADCAP pentru un domeniu extins de procese speciale, precum si autorizari si calificari din partea clientilor.

Livrarile Aerostar sunt in conformitate cu cerintele aplicabile din regulamentul REACH privind inregistrarea, evaluarea si restrictionarea substantelor chimice.


Contact:

Serban IOSIPESCU (serban.iosipescu@aerostar.ro)
Director Divizia Produse Aeronautice