Sistemul de Management Integrat Calitate si Mediu

Aerostar S.A. a implementat un Sistem Integrat de Management al Calitatii si Mediului in conformitate cu standardele ISO 9001, AS/EN 9100, AQAP 2110 si ISO 14001.

Sistemul de Management al Calitatii este certificat de DQS, AEROQ si OMCAS iar cel de Mediu de DQS.

Aerostar detine autorizarile pentru productia de produse, piese si echipamente destinate aeronavelor civile (EU 748/2012 – Anexa 1; Partea 21) si pentru intretinerea aeronavelor civile si componentelor de aeronava (EU 1321/2012- Anexa 2; Partea 145) acordate de Autoritatea Aeronautica Civila Romana.

Aerostar detine autorizare pentru proiectarea reparatiilor si modificarilor minore la aeronave civile mari, emisa de Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei.

Aerostar este un furnizor autorizat al Ministerului Apararii Nationale din Romania.

Aerostar este autorizat pentru fabricarea si intretinerea de aeronave si nave spatiale si desemnat ca centru de mentenanta pentru aeronave F-16 de catre Directia Industria de Aparare din Ministerul Economiei.

Conducerea societatii are ca preocupare permanenta imbunatatirea performantei si eficacitatii Sistemului de management al Calitatii, asociind rezolvarea practica a problemelor referitoare la calitate cu punctele forte ale Aerostar: sprijinul managementului, dotarea cu tehnologii si instalatii performante, personal de specialitate, instruit si cu experienta in domeniu, experti in domeniul managementului calitatii (profesionisti calitate, manageri calitate, auditori calitate), motivarea salariatilor pentru rezultatele obtinute.

Obiectivele strategice referitoare la calitate si mediu sunt:

Pentru situatia certificarilor relevante la nivelul anului 2023, click aici.


Contact:

Luciana PATRAU (luciana.patrau@aerostar.ro)
Sef Birou Calitate